duminică, 1 martie 2015

Un nou început


    Nu îmi doresc și nici nu mi-am propus să ajung "blogăreasă" sau cine știe ce mare scriitoare, dar acest blog este un început către ceva necunoscut. Adică, vreau să spun că nu prea știu în ce și de ce am intrat, dar cu siguranță trebuie să existe un motiv plauzibil pe undeva.
    Îmi place să scriu și scriu pentru mine și pentru oamenii din jurul meu. Știu că ceea ce voi începe să postez aici nu va fi chiar pe placul tuturor, dar îmi asum acest "risc".

     Astăzi e 1 Martie. Și da, este un nou început chiar dacă afară plouă și e urât. Pentru că următoarele 3 luni reprezintă pentru mine punctul de pornire, dar și îndeplinirea dorințelor.
    Așa se spune, că primăvara îndeplinește dorințele pe care ni le-am pus în noaptea dintre ani. Și dacă iarna nu a fost tocmai așa cum ne-am fi dorit, ghioceii ne vor schimba hainele, caracterul și viața în așa fel încât să ne putem bucura de soare, de căldură, de prezența lui Dumnezeu în viața noastră și ... de noi începuturi.
 
    Nu am pornit cu idei clare despre ce și cum voi face și nici nu îmi pun semne de întrebare, ci stau și aștept cuminte în banca mea. Știu că acest "1 Martie călător, îți aduce-un mărțișor" și încerc să am răbdare până la momentul potrivit.
 
    Deci nu disperați dacă până în 28 februarie nu vi s-au îndeplinit dorințele "alea 3", căci abia 1 martie e noul început.
    Fie ca acest anotimp călduț și drăgăstos să fie alături de noi toți, iar tata 2015 să se pună conștiincios pe treabă, căci așteptările noastre sunt mari și dorințele puternice.


Adelina M.

2 comentarii:

  1. Fiecare zi e un nou început, și nici nu știi când ți se îndeplinesc dorințele ”alea 3” sau altele pe care nici nu ți le-ai pus :)

    RăspundețiȘtergere