joi, 5 martie 2015

Azi nu vreau nimic


     Azi nu vreau nimic. Nu vreau casă, nu vreau masă, nu vreau pat, nu vreau nimic.
     Azi nu vreau soare, zăpadă sau ploaie. Azi nu vreau un cer negru înstelat. Nu vreau raze calde sau soare cu dinți. Nu vreau oameni să-mi fie aproape, nu vreau prieteni, nici dușmani. Nu vreau familie.
     Azi nu vreau școală. Nu vreau muncă, teme, planuri, lucrări, proiecte. Azi nu vreau povești, filme, nici măcar desene. Nu vreau flori, cine romantice cu vin și lumânări parfumate, nu vreau mașini scumpe, vile cu piscină, palate.
     Azi nu vreau zâmbete șterse de copil, nu vreau lacrimi de tristețe și nici măcar de bucurie. Nu vreau să plâng. Nu vreau să scriu, nu vreau să citesc cărți scumpe ieftine, nu vreau să ascult muzică lentă și nici tunete nervoase. Azi nu vreau lumini puternice și actrițe slabe. Nu vreau să pierd, nu vreau să câștig, nu vreau să rămân la mijloc.
     Azi nu vreau ciocolată caldă și nici friptură cu sos de usturoi. Nu vreau înghețată de vanilie și nici vată pe băț. Azi nu vreau mașinuțe, leagăne și roller-coaster-uri. Nu vreau sărbători, nu vreau zile obișnuite. Nu vreau nunți, miri, pantofi și nici măcar haine noi.
     Azi nu vreau să cânt, nu vreau să râd, să sper, să zbier, să plâng, să ard, să uit. Nu vreau să iubesc și nici să fiu iubită. Nu vreau îmbrățișări, fără sens, calde, nu vreau mâini stângace, săruturi nepricepute, nopți nedormite și convorbiri neînțelese.
     Azi nu vreau să trăiesc. Nu vreau să mor. Nu vreau să pierd vremea. Nu vreau să fiu eu. Azi nu vreau păreri de rău și nici amintiri. Azi nu vreau să înțeleg ce și de ce simt. Azi nu vreau "Te iubesc"-uri fără rost, nu vreau fluturi în stomac, nu vreau inel cu diamant. Azi nu îl vreau pe .el.. Azi NU. Azi nu vreau nimic.

Adelina M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu